Activiteitenlijst 2019-2020

Activiteitenlijst 2019-2020

Adresgegevens


Activiteiten

1. Ondersteuning door ouders

2. Hoofdluiscontrole

Hoofdluis is een onschuldige maar besmettelijke parasiet. Om besmetting te voorkomen worden alle schoolgaande kinderen na iedere vakantie gecontroleerd op hoofdluizen. Als u ons wilt helpen met het onder controle houden van luizen, kunt u zich middels dit formulier opgeven. De oudercommissie neemt t.z.t. contact met u op.

3. Schoonmaak

De schoonmaak binnen de school wordt gedaan door een schoonmaakbedrijf. Maar er zijn altijd dingen die niet (of niet vaak genoeg) gedaan worden zoals materialen, kasten, ramen enz. Daarom wordt er twee keer per schooljaar een schoonmaakdag gepland. Voor deze grote klus worden alle ouders één keer in het jaar standaard ingepland. Hieronder kunt u aangeven wanneer u wilt worden ingepland.

Houdt u er rekening mee dat er geen oppas voor uw kinderen wordt aangeboden. Dan kunt u overwegen om op een avond te komen.
 

4. Buitenramen zemen

Ieder jaar worden de ramen door moeders weer schoon en fris gemaakt. We doen dit op ochtenden en we beginnen om 8.30 uur. Afhankelijk van het aantal ouders is deze klus zo geklaard. U kunt per ochtend aangeven of u ons wilt komen versterken.


5. Klussen

Op drie zaterdagmorgens en twee woensdagavonden in het jaar wordt er geklust. Denkt u daarbij aan binnen- en buitenschilderwerk, onderhoud van de bergingen, kleine 'straat'-werkzaamheden, kleine reparaties, tuinonderhoud enz.6. Tenslotte

Heeft u nog opmerkingen, handige tips voor de oudercommissie of vragen over de klussen, dan kunt u dit hieronder aangeven.
 
* Verplichte velden