Groep 8A

Geplaatst op 10 september 2019
 

A great start of the new year! We're looking forward to the coming year! 
Het zijn een paar goede en fijne dagen geweest. We zijn echt bij het begin begonnen. Zelfs met de Bijbellessen over de schepping nagedacht. Wat is de Heere groot en almachtig, wat heeft Hij alles bijzonder gemaakt. De zonde heeft alles veranderd. Maar we hebben ons verwonderd over dat de Heere toch weer naar Adam vroeg. Als we met die genade van God ons groep 8 jaar mogen doorbrengen, dan zal het een goed jaar worden. 
Twee juffrouws die les geven is soms nog even wennen, maar ook heel gezellig. Samen met jullie kunnen we een goede start maken! 

We hebben in de eerste week al veel gezongen, zelfs al meerstemmig uit de liedbundel. 

Iedereen heeft zijn eigen agenda en met behulp van de planda zullen we ons huiswerk goed onder controle krijgen. Zorg ervoor dat je vooruit werkt en niet alles één dag van te voren doet. 

'Juf Melis' helpt ons ook een handje. Bijna iedereen heeft een werkend account en voor de anderen wordt er hard aan gewerkt. 

Komende dagen houden we ons bezig met Prinsjesdag met een speciale lesbrief. We zijn benieuwd wat de plannen van de regering weer gaan worden voor het komende jaar.

Onze plannen klinken in ieder geval goed. 

  • schoolkeuze adviezen
  • voorbereiden op de cito
  • kamp groep 8 aan het einde van het jaar
  • afscheid van de basisschool

Genoeg dingen om naar uit te kijken. 

We hopen op een fijn en goed jaar. En als er dingen niet duidelijk zijn of je wilt iets weten, dan kun je altijd bij de juffrouws terecht. 

Succes met alles!

Hartelijke groeten van alle kinderen uit groep 8A, juf Van der Hoeven en juf Heidekamp