Geplaatst op 30 januari 2019

Nieuws uit groep 2

Beste ouders, 

Thema
We werken nog 2 weken aan ons thema “my house”. Wat leren we veel nieuwe Engelse woorden. We kijken in alle kamers van ons huis: the living room, the kitchen, the hall, the bedroom, the bathroom…
Tijdens alle Engelse lessen die we nog hebben dit jaar in groep 2, komt dit thema terug en blijven we verder leren “about our home”.
Ook maakten de kinderen een CITO-toets. Alle kinderen deden er goed hun best op en vonden het leuk om zo’n boekje te maken.Ouderochtend
Wat fijn dat er zoveel vaders en moeders een kijkje kwamen nemen bij ons in de klas tijdens de open ochtend vorige week. Het was dubbel feest! Buiten viel er sneeuw en binnen was het extra gezellig met de ouders die op bezoek kwamen.

Schoonmaak
We willen de ouders bedanken die thuis ontwikkelingsmateriaal hebben schoon gemaakt en gisteren hebben geholpen het lokaal te poetsen. Heerlijk om te weten dat alle “vingers” weer even weggewassen zijn!

Bijbelvertellingen
De afgelopen weken hoorden we de verhalen uit de Bijbel over de wonderen van de Heere Jezus.
We mogen heen wijzen naar het Lam van God Dat de zonde der wereld wegdroeg. Laten we Hem bidden of de zonden van onze kinderen ook door het bloed van dit Lam mogen worden afgewassen!

Hartelijke groeten van alle kinderen uit groep 2, Juf Buitenhuis en Juf van der Hoeven